Warmte-isolatie

Meer dan ooit speelt het milieuaspect in de bouwsector een belangrijke rol. Energiebesparende maatregelen bezuinigen de natuurlijke hulpbronnen en op lange termijn is het ook een besparing voor uw portefeuille.

Wie zijn huis zinvol en vakkundig isoleert, kan zijn energiekosten op aanmerkelijke manier doen dalen. Maar vaak weten de huiseigenaars niet of en hoe ze het best zouden moeten isoleren.

Omdat er hier geen kant en klare oplossingen bestaan – elk gebouw is immers anders – komt het op dit gebied vooral aan op deskundigheid en ervaring. We nemen dus graag de juiste planning en keuze van het passende warmte-isolerend materiaal voor u over.

De fabrikanten Sto en Weber (Saint-Gobain) maken het ons mogelijk dankzij hun hoogwaardige producten om onze isolatiewerkzaamheden op professionele manier uit te voeren.

Wat isolatie en warmte-isolatie betreft , is het bovendien belangrijk deze van tevoren bij het bouw- of renoveringsproces in te plannen. Dit aspect mag niet alleen tegen het einde van de werkzaamheden in aanmerking komen – dan is het meestal al te laat. t.

Pleisterwerk

In vervolg op de warmte-isolatie maatregelen voeren we het passende pleisterwerk door. Hier zijn we niet alleen in staat de eindpleister aan te brengen, maar ook op de specifieke wensen van onze klanten in te gaan. Nieuwe technologieën alsook een brede waaier aan beschikbare pleistersoorten en –technieken bieden ons talrijke decoratieve mogelijkheden.