Vloerbedekkingen

"De optimale vloerbedekking voor elke vereiste" is onze kernspreuk. Er bestaan talrijke oplossingen en mogelijkheden in verband met vloerbedekkingen. We leggen vloerbedekkingen die aan de betreffende behoefden zijn aangepast en zorgen met een deskundig advies ervoor dat er in elke kamer de juiste vloerbedekking tot zijn recht komt.

We maken hoofdzakelijk onderscheid tussen technische vloeren (bv. geleidende PVC-vloeren voor operatiekamers, antistatische vloeren voor computerruimtes), robuuste vloeren (bv. voor administraties, scholen, sportinfrastructuren en medcare-inrichtingen) alsook decoratieve vloeren (bv. laminaat, behang, parket, linoleum, PVC en LVT). Daarnaast besteden we natuurlijk ook aandacht aan de exclusieve wensen van onze klanten.

We vinden altijd de juiste oplossing voor iedere behoefte en passen de keuze van de vloerbedekking optisch en functioneel aan elke vereiste aan.

Of u nu op zoek bent naar een aangenaam vast tapijt voor uw receptieruimte, een gemakkelijk te onderhouden vloer voor de ziekenhuiskeuken of een robuuste bedekking voor de kantoorruimtes van uw administratiegebouw, wij hebben de passende aanbieding voor u. Dankzij de samenwerking met onze partnerondernemingen Unipro, Tarkett, Forbo en Desso alsook onze jarenlange ervaring zijn we voor u de juiste contactpersoon.