Schilderwerken

Of het nu gaat over kamer, huis, woning, gevel of openbaar gebouw, we voeren alle schilder- en behangwerken voor u uit en geven u graag advies over alle mogelijkheden.

Het schilderen of behangen van muren kan het karakter van een kamer volledig veranderen. Elke vlakte en elk bereik kan door talrijke details, kleuren en materialen in een unieke sfeer ondergedompeld worden. Modern of klassiek, wit of bont, we  ondersteunen u graag op het gebied van kleurkeuze en concept.

Ook op het gebied van inrichting en decoratie kunnen we u met raad en daad bijstaan. Hier plannen en realiseren we met u buitengewone ruimteconcepten, die zowel de decoratie, de keuze van de meubels, de stoffen alsook de binnen verdeling omvatten.

Voor het buitengedeelte geven we ook graag informatie over ambachtelijke of decoratieve technieken alsook mogelijkheden voor de gevelversiering.

Op het gebied van het schilderwerk werken we samen met bekende fabrikanten zoals Akzo Nobel en Sigma Coatings wat de kleuren betreft en met Arte voor het behang.