Over ons

Integrale projecten van A tot Z voor privé, zakelijk of openbare bereiken. Vanaf het eerste idee tot de volledige uitvoering.

Ons familiebedrijf is in de loop der tijd sterk gegroeid en stelt ondertussen 40 medewerkers te werk. Zowel schilders, vloerders, pleisteraars, stukadoors alsook schrijnwerkers maken deel uit van ons bedrijf en uiten hun ervaring en kennis elke dag op de verschillende gebieden met hun inzet. Daarenboven telt ons team nog twee leerlingen en zes verdere medewerkers.

Ondanks de steeds toenemende grootte van ons bedrijf en de groter wordende klandizie blijven teamgeest en continuїteit belangrijke waarden van onze bedrijfsfilosofie.

Ervaring, vakkundige competentie en het „alles uit één hand“ principe zorgen voor de vakkundige uitstraling van ons bedrijf . Klanten die hun omvangrijke projecten door één en dezelfde opdrachtnemer, die aan dezelfde touwtjes trekt. 

Bovendien zorgen onze hoogwaardige en moderne uitrusting alsook regelmatige opleidingen en bijscholingen van ons personeel ervoor dat we qua techniek en kennis steeds op de hoogte zijn. Alleen op die manier kunnen we de hoogste kwaliteit in onze afwerkingen garanderen.

Onze vergunningen

We beschikken over vergunningen in de volgende klassen en op de volgende gebieden:

Klasse 1: tot 135.000 euro
Klasse 3: tot 500.000 euro
Klasse 4: tot 900.000 euro
Klasse 5: tot1.810.000 euro