Restauratie

Tijdens een restauratie worden beschadigde gebouwen of objecten vernieuwd om in hun oorspronkelijke vorm terug gebracht te worden.

De door ons aangeboden dienstverleningen op het gebied van de binnen verbouwing is heel omvangrijk. Zo bieden we o.m. stukadoorswerken, vergelden, hout- en marmeren imitaties, alsook patineren aan. Dit werk wordt allemaal uitgevoerd door onze geschoolde restaurateurs en stukadoors.

Ook buiten zorgen we voor de reiniging, sanering, bescherming en conservatie van historische gevels. Onze decennialange ervaring en onze gespecialiseerde medewerkers garanderen hier de hoogste kwaliteit.

Veel handigheid, beproefde technieken en methodes alsook deskundige vaardigheden zijn doorslaggevend om oude en historische objecten te conserveren, aan te vullen of tegen verder verval te beschermen.

"Voor en na" - foto's

Hier werd bijvoorbeeld de voet van een kleien standbeeld uit het Egmontpalais in Brussel gerestaureerd. De indrukwekkende residentie uit de 16e eeuw, ondertussen eigendom van het ministerie van buitenlandse zaken, bevindt zich naast de Zavel en dient vandaag als schouwplaats van talrijke internationale conferenties.